Pokémon Yahtzee junior. ([s.l.] : MB, 2000)
Probeer de meeste punten te scoren door zoveel mogelijk dezelfde Pokémons te gooien. Als je aan de beurt bent, mag je de dobbelstenen drie maal gooien. Hoe meer dezelfde, hoe hoger je score! Doelgroep: vanaf 4 jaar.
Bevat: handleiding, 5 dobbelstenen, 20 scorekaartjes, dobbelbeker, scorebord.
Keywords: Dobbelspellen; Pokémon