Het nieuwe grote basisschoolspel : vragenset : meer dan 500 vragen en antwoorden over alles wat je leert in het ... leerjaar. - Veelaert, Thaïs, ....-; van Ginderachter, Renaat, ....-; De klerk, Roger, ....-; Bontinck, Helga, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2009)
Het Nieuwe Grote Basisschoolspel loodst kinderen spelenderwijs door de leerstof van de basisschool. Kinderen van verschillende leerjaren kunnen, elk op hun eigen niveau, samenspelen door de verschillende vragensets. Alle leerdomeinen komen aan bod: taal, wiskunde, WO natuur, WO tijd, WO ruimte, WO techniek, WO verkeer, muzische vorming en Frans (vijfde en zesde leerjaar).
Elke set (voor elk leerjaar 1) bevat 86 kaartjes.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs