Balletjes in de soep. - Plomp, Kirsten, ....-; Plomp, Esther, ....-; Smeulders, Vera, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Balletjes in de soep is een spel voor de allerkleinsten. Terwijl de kleuters proberen om zo snel mogelijk het juiste aantal balletjes in hun soepkom te verzamelen, leren ze tellen tot 5, getalbeelden herkennen en samen spelen.
Bevat: 4x4 soepkomkaarten (met cijfers van 2 tot 5), 36 kleine kaartjes, 1 vel met kookpot, 1 blad met spelregels.
Keywords: Voorbereidend rekenen; Wiskunde -- Kleuteronderwijs