Kwiskids dino's. - Verleyen, Bart, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Geen dier spreekt meer tot de verbeelding van kinderen dan de dinosaurus. Kwiskids dino's bevat meer dan 180 vragen, weetjes en records over deze memorabele dieren.
40 recto/verso bedrukte kaartjes bevestigd aan een musketon. - Doelgroep: lager onderwijs.
Keywords: Dinosaurussen; Quiz