Kwiskids dolfijnen. - Reumers, Jeroen, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Wil je meer leren over dolfijnen? Kwiskids Dolfijnen is een quiz met meer dan 180 vragen, weetjes en records over deze zeezoogdieren.
40 recto/verso bedrukte kaartjes bevestigd aan een musketon. - Doelgroep: lager onderwijs.
Keywords: Dolfijnen; Quiz