Het geheugenspel. (Mechelen : Plantyn, 2009)
Wie kan binnen de tijd alles memoriseren en alle acties uitvoeren? Wie heeft op het einde van de rit de meeste kaarten verzameld? Wie kan de gekke woorden, de acties en de geluiden het best uitvoeren? Het Geheugenspel is een hilarisch kaartspel waarbij zowel kinderen als volwassenen het tegen elkaar kunnen opnemen. Hilariteit gegarandeerd! Dit kaartspel bevat 3 soorten kaarten: onzinswoorden, acties en geluiden. Een speler neemt van elke stapel 1 kaart en krijgt dertig seconden om deze allemaal in zijn geheugen te prenten. Daarna is het de beurt aan de tegenstanders. Zij krijgen eveneens een halve minuut om de speler af te leiden. Kan speler 1 daarna nog het onzinswoord zeggen, de actie uitvoeren en het geluid nabootsen? Dit spel... - oefent het memoriseren. - traint het concentratievermogen.
Bevat: 78 kaarten met opdrachten, 2 kaarten met spelregels. - Doelgroep: 8-88 jaar.
Keywords: Geheugen