Rekenpoker. (Mechelen : Plantyn, 2009)
Kan jij vliegensvlug met vier getallen een bewerking maken en zo het gezochte getal vinden? Ben jij in staat om een moeilijkere oefening te maken dan je tegenstander? Zorg dat je de hoogste som hebt en doorzie de uitkomsten van je tegenstander. Of bluf je liever? Speel rekenpoker en word een krak in rekenen en het doorzien van je tegenstanders. Rekenpoker is een strategisch rekenkaartspel voor kinderen vanaf het tweede leerjaar. Speelbaar op 2 niveaus groeit het spel mee met de kinderen en vormt het ook voor volwassenen een uitdaging. Bovendien zijn er verschillende spelvarianten mogelijk, waardoor het spelplezier nog wordt vergroot. Rekenpoker oefent rekenvaardigheid. is speelbaar op twee niveaus (1: optellen en aftrekken / 2: alle bewerkingen), kent verschillende spelvarianten, biedt de mogelijkheid tot remediëren, bevat oplossingskaarten ter controle van de uitkomst.
Bevat: 75 speelkaarten, 2 kaarten met antwoordmogelijkheden, 1 kaart met de tafels 1-12, 2 kaarten met spelregels. - Doelgroep: 8-88 jaar.
Keywords: Rekenspelletjes