Kwisfan voor grote mensen. - Reumers, Jeroen, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen quizzen graag. Naar analogie met Kwiskids voor kinderen ontwikkelde Thuisbasis daarom 'Kwisfan voor Grote Mensen'. Vragen rond literatuur, wetenschap, aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, Frans en allerlei andere onderwerpen, worden afgewisseld met fotovragen.
Bevat: 50 aan elkaar vastgemaakte kaarten in een kartonnen doosje.
Keywords: Quiz