Trivial pursuit : 20ste verjaardagseditie : ter gelegenheid van 20 triviale jaren. - Haney, Chris, ....-; Abbott, Scott, ....- (S.l. : Hasbro.)
Nu Trivial Pursuit 20 jaar bestaat is het tijd voor weer een nieuwe editie: de 20e verjaardagseditie. Daarin (her)beleef je de afgelopen 20 jaar. De val van de Berlijnse muur of het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima, genoeg inspiratie voor 1800 nieuwe vragen in nieuwe categorieën zoals Wereldbeeld, Pop & Pixels, Berichten & Drukwerk, Nieuwigheden en Speeltijd (Hoe heette het eerste spelletje voor de Gameboy ook alweer ?). Al twintig jaar stelt Trivial Pursuit de vreemdste vragen over de meest uitdagende, puntje-van-je-tong onderwerpen. In die tijd is er veel gebeurd; ernstige, leuke en rare dingen. Met deze speciale editie vieren wij de twintigste verjaardag van het populairste vraag-en-antwoordspel ter wereld. De feestelijke kaarthouder en de zes speelschijven zijn speciaal gemaakt om twee decennia Trivial Persuit te vieren.
Doelgroep: 12+ . - Bevat: speelbord, 300 kaartjes met vragen en antwoorden, 1 kaarthouder, 6 speelschijven, 36 gekleurde partjes, 1 dobbelsteen, spelregels.
Keywords: Denkspelen