Kwiskids dieren. - Reumers, Jeroen, ....- (Mechelen : Plantyn)
Kwiskids dieren bevat meer dan 200 vragen en antwoorden.
40 recto/verso bedrukte kaartjes bevestigd aan een musketon. - Doelgroep: lager onderwijs.
Keywords: Dieren; Quiz