Kwiskids ridders en kastelen. - Veelaert, Thaïs, ....- (Mechelen : Plantyn, 2010)
Test via verrassende vragen je kennis over de middeleeuwen. Hoe goed ken jij het leven van de middeleeuwers? Wat weet jij over ridders en burchten? Ooit al gehoord van Vikingen? Verrijk je kennis van de middeleeuwen via deze vragen en de boeiende weetjes!Kwiskids ridders en kastelen is een quiz met meer dan 150 vragen en antwoorden.
40 recto/verso bedrukte kaartjes bevestigd aan een musketon. - Doelgroep: lager onderwijs.
Keywords: Ridders; Kastelen; Quiz