Kwiskids : 2de kleuterklas : 120 leuke vragen voor onderweg. - Van Hilten, Ann, ....- (Mechelen : Plantyn, 2010)
Kwiskids 2de kleuterklas bevat kijk- en denkvragen.
50 recto/verso bedrukte kaartjes in een doosje
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Quiz; Spelen -- Kleuters