Erop of eronder! - De Man, Annelies, ....- (Mechelen : Plantyn, 2010)
Een leuk torenbouwspel! De ruimtelijke begrippen op, onder, tussen, naast... zijn niet vanzelfsprekend voor jonge kinderen. Met dit leuke torenbouwspel leren ze deze begrippen op een speelse manier. Erop of eronder! kan gespeeld worden op verschillende niveaus: als een simpel torenbouwspel voor de jongsten, een iets moeilijker variant voor kinderen van 6 tot 10 jaar en als strategisch spel voor oudere kinderen...
Bevat: 2 x 40 kaarten, spelregels. - Doelgroep: 5+
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Ruimtelijk inzicht; Tellen