Linkervoet rechtervoet : een schitterend schoenenspel. - De Man, Annelies, ....- (Mechelen : Plantyn, 2010)
Zoek de juiste linker- en rechterschoen bij elkaar en ga op zoek naar de gouden schoen! Wie de gouden schoen trekt, is de winnaar! Dit spel bevat 3 spelniveaus: > een eenvoudig 'zoek dezelfde'-spel voor de allerkleinsten; > een spelletje 'paren verzamelen' voor kinderen van 4 à 5 jaar > links en rechts herkennen en benoemen voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Dit spel oefent: > het gericht observeren > her herkennen van dezelfde afbeeldingen in spiegelbeeld > het onderscheiden en benoemen van de begrippen links en rechts
Bevat: 66 speelkaarten; handleiding met spelregels. - Doelgroep: van 3 tot 7 jaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Observatie -- Kleuters; Wiskundige begrippen -- Basisonderwijs