Onderweg. - Meeple (Mechelen : Plantyn, 2010)
Een speldoos met 2 volledig verschillende spellen met daarbovenop telkens een variant om met en tergen elkaar te spelen. Onderweg zorgt voor heel wat spelplezier dankzij de 4 spelversies. Bovendien kies je zelf met hoeveel spelborden je speelt, en dus hoe moeilijk je het maakt. Dit spel is echt een spel op kleutermaat. Met begrippen die je kleuter kent en kan plaatsen in een situatie die aanspreekt. De verschillende spelvarianten oefenen vaardigheden op een doordachte maar speelse manier. Je kind oefent de één-één-relatie en leert stapsgewijs vooruitdenken.
Bevat: 4 dubbelzijdige spelborden; 1 dubbelzijdig dagborsd; 40 hulpkaarten; 4 boodschappenlijstjes; 12 boodschappenkaarten; 16 pijlkaarten; start- en finishkaart; 4 spelerspionnen; 2 spelpionnen; 3 dobbelstenen; spelregels. - Doelgroep: 3-7j.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Getallen; Probleemoplossend denken; Ruimtelijk inzicht