Les dominos de la journée. (Recanati : Eli, 1999)
'Les dominos de la journée' Is een spel gebaseerd op het dominospel. Het bevordert het gebruik van 48 Franse werkwoorden (regelmatige en onregelmatige) in de tegenwoordige, de verleden en de toekomstige tijd. Elke kaart illustreert aan de linkerkant een handeling en aan de rechterkant een andere handeling in geschreven vorm met het werkwoord in de infinitief. Het spel bestaat erin de illustratie te matchen met de geschreven vorm en de juiste werkwoordsvorm te gebruiken. Alle handelingen spelen zich af in het dagdagelijkse leven van een Franse familie.
Bevat: handleiding; 2x24 kaartjes. - Doelgroep: 11-14 jaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Frans -- Basisonderwijs; Frans -- Secundair onderwijs; Franse werkwoorden