NLD-kwartet. - Serlier-van den Bergh, Annemaaike (Anna Maria Hinderika Laetitia), 1965-; Jurriëns, Marcel, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2009)
Kwartetspel waarin alle vaardigheden en tekorten die horen bij NLD (non-verbale leerstoornis) overzichtelijk aan de orde komen... NLD (non-verbale leerstoornis) is een begrip uit de neuropsychologie waarbii het gaat om een specifiek profiel van vaardigheden en tekorten bii de informatieverwerking van zintuiglijke prikkels. De auditieve informatie (het horen) wordt beter verwerkt dan de informatie die via zien en voelen binnenkomen. ln het NLD Kwartet komen alle vaardigheden en tekorten die horen bii NLD overzichtelijk aan de orde. Het is te gebruiken als handig 'naslagwerk' en leuk om te spelen. Bestemd voor leerkrachten en andere professionals, maar ook leerzaam voor iedereen die meer inzicht in de stoornis wil krijgen
Bevat: 3 + 56 speelkaarten.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; NLD