Ik ben ik : communicatiespel. (Brussel : Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs, 2005)
Dit leuke communicatiespel sluit aan bij de visie van het Ontwikkelingsplan, het Werkplan Godsdienst en het Leerplan Godsdienst. Aan de hand van maar liefst vijftig onderwerpen blijven leerkrachten en kinderen stilstaan bij 'levenservaringen'. De leerkracht kan putten uit 250 vragen om kinderen dichter bij hun ervaringen en gevoelens te brengen.
Bevat: 1 handleiding, 50 vraagkaarten, 50 schijven (afbeeldingen) in zakje.
Didactisch materiaal.
Keywords: Communicatie -- Kinderen; Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Emoties -- Kinderen; Godsdienst -- Basisonderwijs