De 4 seizoenen. - De Man, Annelies, ....- (Mechelen : Plantyn, 2011)
Onthoud de kaart en sla je slag! Kun jij de plaats van een bepaalde kaart onthouden? Houd je ogen open en kijk goed uit je doppen zodat je tegenspeler je niet te slim af is. dit spel kun je op verschillende niveaus spelen: makkleijker voor jonge kleuters en moeilijker voor oudere of meer ervaren spelers. Dit spel oefent: > het begrip 'de seizoenen' en de specifieke kenmerken van elk seizoen > het vergelijken van de seizoenen > het memoriseren > het herkennen van identieke afbeeldingen
Bevat: 96 kaarten ( 6 verschillende kaarten per seizoen in viervoud); spelregels; extra seizoenenblad.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Seizoenen