Voyage en France. - Guillemant, Dominique, ....- (Recanati : Eli, 2009)
Maak een taalkundige reis door Frankrijk door vragen over de cultuur en geschiedenis te beantwoorden, lokale uitdrukkingen en gezegden te leren kennen en grammatica toe te passen.
Bevat: 2 dobbelstenen (één met kleurvlakken, één met cijfers); speelbord; 132 speelkaarten (2 spellen van 66 kaarten); handleiding. - Doelgroep: tussen beginnend en onafhankelijk taalgebruiker.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Frankrijk; Frans -- Secundair onderwijs