De taken in de kleuterklas. - Dopido/Doremi (Averbode : Altiora)
Een overzichtelijke vertelposter om de verschillende taken in de kleuterklas ter sprake te brengen. De takenkaartjes hernemen de figuurtjes van de poster. Op elke takenkaart wordt dezelfde taak op twee verschillende manieren voorgesteld.
Bevat: 1 postervertelplaat, 15 takenkaarten, 1 inhoudsopgave.
Keywords: Schoolleven -- Kleuteronderwijs