De Einsteincode. - Gheysens, Luc, ....- (Brugge : Die Keure, 2005)
Kraak de code van jouw medespelers. Een kaartspel voor 2,3 of 4 spelers vanaf 10 jaar.
Doosje bevat: 36 speelkaarten, 16 codekaarten, 2 Einsteinjokers, 2 kaarten met de spelregels.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs