Zakelijke communicatie : mondeling - Knispel, Karen, ....-; Rogier, Annita, ....-; Van Zand, Diddo, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2012)
Zakelijke communicatie - mondeling is een toegankelijk en eigentijds studieboek met een praktische insteek. Het bestaat uit vier modules die afzonderlijk of in samenhang met elkaar kunnen worden bestudeerd. Allereerst komen de basisprincipes van zakelijk communiceren aan de orde. Daarna staan diverse typen professionele gesprekken centraal en wordt samenwerken ruimschoots belicht. Ten slotte is er uitgebreid aandacht voor het voorbereiden en houden van presentaties.
Keywords: Mondelinge communicatie; Zakelijke communicatie