Hoe word ik opiniemaker? - Piessens, Steven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Een opiniemaker uit via de (sociale) media regelmatig zijn mening over een onderwerp, wakkert het debat aan en beïnvloedt de publieke opinie. Piessens denkt dat onze maatschappij behoefte heeft aan zulke opiniemakers en legt uit hoe je er zelf een kan worden.
Keywords: Woordvoerders