Strategische communicatie : de modellen van C - Slangen, Noël, ....- (Den Haag : Academic service, 2009)
In ruim 62 modellen geeft 'Modellen van C' de lezer een blik achter de schermen van strategische communicatie. Basisbeginselen worden op een vernieuwende manier uitgelegd en in praktijkgerichte modellen gepresenteerd. Zo zijn er modellen hoe men een communicatieplan maakt, een persstrategie uitstippelt of een reclamecampagne brieft en beoordeelt. Maar ook geavanceerde methodieken komen aan bod, zoals persstrategieën om slecht nieuws te vermijden of een methode om op 6 uur een crisis onder controle te krijgen.
Keywords: Communicatiemanagement; Strategisch management