Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs : deel 1 - Papula, Lothar, 1941- (Den Haag : Academic Service, 2011)
De zeer succesvolle methode Wiskunde voor het hoger technisch onderwijs bestaat uit twee leerboeken. Deze leerboeken bevatten naast de theorie een groot aantal opgaven met problemen uit de elektrotechniek, de werktuigbouwkunde en de natuurkunde. Deze bieden de student een verdieping van de stof en helpen bij opbouwen van routine in het wiskundig oplossingen van technische problemen. De antwoorden van de opgaven zijn beschikbaar via het tabblad Studenten (hierboven), zodat de methode ook geschikt is voor zelfstudie. Deze nieuwe druk bevat tal van verbeteringen ten opzichte van de bestaande druk en onderscheidt zich door een verder verbeterde didactiek.
7. Complexe getallen en functies
Mathematik für Ingenieure und Naturwissenschaftler Band I
Keywords: Wiskunde -- Hoger onderwijs