Zakboekje sociaal-cultureel volwassenwerk : 140 organisaties stellen zich voor - FOV; Socius (Brussel : V.U. Socius, 2013)
In dit boekje vind je contactgegevens en omschrijvingen van de erkende organisatie uit de sector. Elke organisatie stelt zichzelf voor, en zet een markant initiatief in de verf. De organisaties staan alfabetisch gerangschikt per soort organisatie, de zogenaamde werksoorten. Er zijn vier werksoorten: de verenigingen, de bewegingen, de Vormingplus-centra/ volkshogescholen en de landelijke vormingsinstellingen. We eindigen het boekje met een overzicht van enkel projecten van het steunpunt Socius en de federatie FOV. Achteraan vind je een alfabetische index van alle organisaties.
Keywords: Sociaal-cultureel werk; Sociaal-culturele verenigingen