Buiten benen : handboek voor natuurvriendelijk spelen - INVERDE (Brussel : Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen. Afdeling Jeugd, 2009)
Een boek dat je gewoon móet hebben! Boordevol kant en klare spelen in bos en natuur, weetjes over planten en dieren, originele kooktips, doe-ideeën die inspiratie geven voor natuurvriendelijke activiteiten in de vier seizoenen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Didactisch materiaal; Educatieve spellen