Technisch vademecum Paden en verhardingen : harmonisch park- en Groenbeheer (Brussel : Agentschap voor Natuur en Bos, 2010)
Het Agentschap voor Natuur en Bos ontwikkelde het Technisch Vademecum Paden en Verhardingen. De publicatie geeft een overzicht van mogelijke verhardingsmaterialen en inrichtingstechnieken in natuur- en groengebieden.
In een map