Naar de speeltuin! - Courtin, Sophie, ....- (Tielt : Lannoo, 1997)
Sander en Eva gaan met mama naar de speeltuin. Ze spelen er naar hartelust. De summiere tekst voegt weinig toe aan de illustraties en bevat wijsheden die nergens op slaan: 'met een springtouw spring je zolang je kunt'. De tekeningen zijn kleurrijk, maar stijf en clichématig. De afgebeelde kinderen vormen een kleurrijke mengeling. De laatste tekening is een uitklapplaat met een overzicht van de speeltuin waarop allerlei voorwerpen en personen aangewezen kunnen worden.
Leeftijd: 2+
Keywords: Speelruimten