Typetjes uit een doosje. - Featherstone, Sally, ....-; Van Emelen, An, ....-; Jackers, Inne, ....-; Liekens, Tine, ....- (Leuven : CEGO (Centrum voor ervaringsgericht onderwijs), 2011)
Kleuters verkleden zich graag. Ze herbeleven een situatie en geven er een eigen draait aan. In dit boekje vind je rollenspellen die verder reiken dan de 'klassieke' rollen.
18. Inpakken en wegwezen!
Keywords: Didactic material; Schoolbooks; Rollenspel -- Kleuteronderwijs; Sociale opvoeding -- Kleuteronderwijs