Resultaat met rekenen : handvatten voor een goede rekenles. - Bakker, Marijke, ....-; Gerrits, Pieter, ....-; Theil, Johan, ....- (Amersfoort : CPS, 2012)
U wilt op alle fronten het maximale uit leerlingen halen. Zeker ook bij rekenen, omdat dit zo'n belangrijk vak is. Dit praktijkboek helpt basisscholen deze ambitie waar te maken. De uitgave laat op een heldere en toegankelijke manier zien hoe de effectieve rekenles er in de dagelijkse onderwijspraktijk uit ziet. Een greep uit de onderwerpen: de juiste doelen stellen, effectieve instructie, differentiatie, monitoring, een passend aanbod. Ook actuele ontwikkelingen als handelingsgericht werken, de referentieniveaus en het ERWD-protocol komen aan de orde.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs