Grijp de rekenkansen : de referentieniveaus rkenen in het voortgezet ondrwijs - Brandt-Bosman, Ria, ....-; Kaskens, Jarise, ....- (Amersfoort : CPS, 2012)
De invoering van de referentieniveaus rekenen heeft grote consequenties voor het voortgezet onderwijs. Vanaf 2014 moeten leerlingen een rekentoets maken die meetelt in de zak/slaagregeling. Hoe bereidt u leerlingen hierop voor? Hoe zorgt u dat zij hun rekenvaardigheden behouden en uitbreiden? Dit boek geeft heldere informatie en praktische handvatten op het gebied van de didactiek, instructie en organisatie van rekenen in het voortgezet onderwijs. Duidelijk wordt dat álle docenten een positieve bijdrage kunnen leveren aan betere rekenvaardigheden van leerlingen.
Keywords: Voortgezet onderwijs -- Nederland; Wiskunde -- Secundair onderwijs