Ik wil niet meer : waarom we met elkaar moeten praten. - Van der Cruyssen, Anna, ....- (Antwerpen : De Bezige Bij, 2013)
We zijn te bang. Bang van alles wat ons droombeeld stuk kan maken. Bang van grote emoties, bang van veranderingen, bang van de eenzaamheid. En het ergst van al: we zijn bang om in alle openheid met elkaar te praten. Bang om eerlijk te antwoorden op de vraag: 'Hoe gaat het met je? En vaak ook bang om die vraag te stellen als we vermoeden dat het antwoord anders dan het routineuze 'goed zal uitvallen. Anna Van der Cruyssen is psychotherapeute. Ze geeft in dit boek inkijk in haar therapeutische praktijk. Publicatie naar aanleiding van het programma De Bleekweide. Ik wil niet meer is een taboedoorbrekend boek dat iedereen kan inspireren die weleens worstelt met de zin en onzin van het leven.
Keywords: Emoties -- Jeugd; Jeugdpsychologie; Psychotherapie