Telbox - Janssens, Imelda, ....-; Fournier, Miet, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2013)
Telbox is een speelkoffer waarmee kleuters, maar ook leerlingen van het eerste leerjaar en van het buitengewoon onderwijs op een leuke, ontwikkelingsgerichte manier hun beginnend getalbegrip en het aanvankelijk rekenen kunnen oefenen en ontplooien.
Speelkoffer met didactische gids
Didactisch materiaal (let op: de box is zwaar)
Keywords: Voorbereidend rekenen; Wiskunde -- Basisonderwijs