De gebruiksaanwijzing van uw medewerker : instant-mensenkennis voor managers - Faas, Hans, ....- (S.l. : Academic Service, 2012)
Faas gelooft dat inzicht in drijfveren, gedrag en temperament de communicatie op de werkvloer kan verbeteren. Over de aspecten van mensenkennis in het algemeen en het aansturen van medewerkers in het bijzonder.