Pour parler affaires : méthode de français commercial - livre de l' élève + cahier d'activités - Mitchell, Margaret, 1950-; Fleuranceau, Ariane, ....- (Amsterdam : Intertaal, 2011)
De leergang is gericht op communicatie in praktijksituaties, waarbij de nadruk ligt op luister- en spreekvaardigheid. Er is extra aandacht voor fonetiek en uitspraak. De leergang biedt daarnaast veel informatie over interculturele communicatie. Het geïntegreerde tekst- en werkboek wordt standaard geleverd met twee audio-cd's.
Taalcursus Frans raadpleegbaar in het Frans, doelgroep A2/B1
Keywords: Zakelijk Frans