Vlaams Infectieziektebulletin. (Antwerpen : Vlaams Infectieziektebulletin)
Het Infectieziektebulletin is een peer-reviewed tijdschrift dat uitgegeven wordt door de Dienst Infectieziektebesrijding van de Vlaamse overheid. Epidemiologie van infectieziekten staat centraal in deze publicatie. Outbreakrapportering, surveillancedata, preventie, richtlijnen voor indijking en topics die betrekking hebben op de brede wereld van infectieziekten worden behandeld.
Keywords: Infecties