Veilig leren lezen : instructiekalender - Mommers, Caesar (Martinus Josephus Cornelis), 1925-2007; Verhoeven, Ludo Thomas Wilhelmus, 1950-; van der Linden, Susan, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2003)
Met de instructiekalenders geeft u klassikaal of in kleine groepjes instructie, o.a. op het gebied van auditieve synthese en analyse. Op de ene kant van elk blad staat een zoekplaat bij de laatst aangeleerde letters; op de ander kant staan wisselrijtjes.
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs