Oh là là!. Eerste leerjaar : Flonflon et sa famille. - Schmidt, Hans, ....-; De Troyer, Geert, ....-; Decoo, Wilfried, 1946-; Broere, Rien, ....-; Eycken, Joke, ....- (Wommelgem : Van In, 2009)
Bevat: 1 handpop Flonflon = schaapje, 75 kleine prenten (A4), 49 grote prenten (A3), zakje met kleine kaartjes.
Deze cd-rom bevat alle kortverhalen en bijbehorende prenten en liedjes (gezongen en instrumentele versie) die in de klas aangebracht worden. Daarnaast is er ook een waaier van oefeningen die bij die materie aansluit. Alle woorden en structuren kunnen zo op een speelse wijze herhaald en ingeoefend worden.
Speelleerschriftje / 32 p.
Didactisch materiaal.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs