Oh là là!. Tweede leerjaar : Flon Flon et ses amis. - Schmidt, Hans, ....-; De Troyer, Geert, ....-; Decoo, Wilfried, 1946-; Broere, Rien, ....-; Eycken, Joke, ....- (Wommelgem : Van In, 2009)
Bevat: 75 kleine prenten (A4), 49 grote prenten (A3), zakje met kleine kaartjes.
Deze cd-rom bevat alle kortverhalen en bijbehorende prenten en liedjes (gezongen en instrumentele versie) die in de klas aangebracht worden. Daarnaast is er ook een waaier van oefeningen die bij die materie aansluit. Alle woorden en structren kunnen zo op een speelse wijze herhaald en ingeoefend worden.
Cd-rom
Didactisch materiaal.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs