Veilig leren lezen : feestneus : Opbergdoos met kaarten en toelichting - Mommers, Caesar (Martinus Josephus Cornelis), 1925-2007; Verhoeven, Ludo Thomas Wilhelmus, 1950-; van der Linden, Susan, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2004)
Feestneus bevat 126 kaarten: 10 bij elke kern met uitzondering van kern 1, daar horen 6 kaarten bij, en 10 stramienkaarten die bij alle kernen gebruikt kunnen worden. De kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt. De voorkant bevat een kleurrijke introductie, werkbeschrijving of informatieve tekst; de achterkant is bedoeld als kopieerblad en bevat een opdracht die betrekking heeft op de voorkant. In de doos zit ook een toelichting op het werken met Feestneus
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs