Vakantie-oefenboek : taal-wiskunde. (Averbode : Altiora, 2013)
Bevatten een selectie van opdrachten voor taal en wiskunde met invalshoeken uit wereldoriëntatie. Alle oefeningen zijn door leerkrachten opgesteld.
7. Op weg naar het 1e middelbaar; naar de eerste klas van het voortgezet onderwijs
Taal, wiskunde, w.o.
Keywords: Basisonderwijs en secundair onderwijs -- Aansluiting; Basisonderwijs -- Didactiek; Kleuteronderwijs en basisonderwijs -- Aansluiting; Kleuteronderwijs -- Didactiek