Profileren : zo doet u dat - Steffens, Ellen, ....-; Meijs, Estrella, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2013)
Dit boek geeft u handvatten en praktische tips om uzelf op een authentieke wijze te profileren. U brengt eerst uw kernwaarden, kwaliteiten en talenten in kaart. Vervolgens is het zaak om uw doelen en ambities helder te krijgen en te onderzoeken welke vaardigheden u zou kunnen ontwikkelen om deze te realiseren. Uw persoonlijkheid, gedrag en acties dragen hier bewust en concreet aan bij. Dit boek gaat uit van wat u al in huis hebt, het helpt u eventuele belemmerende gedachten te overwinnen en uw kansen te herkennen én benutten. Want erkenning en waardering krijgen, lukt lastig als u in uw eigen schaduw blijft staan.
Keywords: Beeldvorming; Personal branding