Free publicity : een doe-het-zelfmethode. - Schroevers, Sander, 1963- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2013)
Public relations en met name free publicity zijn de belangrijkste gereedschappen voor het verkrijgen van naamsbekendheid en een positief imago.
Keywords: Public relations