Lieve kleine knuffelbuffel. - Genbrugge, Geert, ....-; Konsek, Dieter, ....- (Wommelgem : Van in, 2010)
‘Jij bent mijn lieve kleine knuffelbuffel,' zegt papa Bafferbuffel tegen zijn zoontje Buffeltje Buf. Dat hoort kleine Buf niet graag, want hij wil stoer zijn, net zoals zijn papa. Daarom houdt hij heel erg van knuffelvechten: dat is snoeven en troeven en trekken van bekken. Dat is veel brullen en briesen en stampen en foeteren en daar is kleine Buf dol op. Toch houdt Buffeltje Buf het meest van zijn papa. Die leert hem elke dag over de gevaren van de wereld buiten de graasweide. Maar soms wil Buf zo graag winnen dat hij het gevaar niet ziet aankomen … Een ontroerend boek over de speciale band tussen vader en zoon.
Leeftijd: 5+
Keywords: Knuffelen; Opgroeien; Vader-kindrelatie.