Malle getallen. Vermenigvuldigen. - Schellekens, Nicole, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
Met dit kwartetspel oefenen kinderen spelenderwijs het vermenigvuldigen tot 100 en het memoriseren. Op iedere kwartetkaart staat een oefening. Als men de oefening juist oplost, bemachtigt men de kaart. De oplosssingen kan men zelf controleren met de controlekaart.
Vermelding op de doos : "Van 7 tot 10 jaar".
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs