Malle getallen. Metend rekenen - Duysters, Mieke, ....-; Schellekens, Nicole, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Dit spel oefent lengtematen, inhoudsmaten, gewicht, oppervlaktematen, tijd en kalender, geld.
Vermelding op de doos : "Van 8 tot 10 jaar".
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs