Chief. (Melsele : Think Media Magazines)
Chief is een maandblad voor zowel hardcore als casual gamers. Chief bereikt voornamelijk mannen tussen 15 en 45 die hongerig zijn naar entertainment. Jonge ouders, tieners en twintigers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste games en gadgets vinden hun gading in dit magazine. Chief is spitsvondig, humoristisch, deskundig, kritisch maar ook zelfrelativerend, rock-'n-roll, bijdetijds en in the know.