Malle getallen. Optellen en aftrekken tot 100 - Cammans, Isabel, ....-; Schellekens, Nicole, ....- (Mechelen : Plantyn, 2009)
Dit spel stimuleert optellen en aftrekken tot 100 en hoofdrekenen.
Kwartetspel voor 1 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar.
Vermelding op de doos : "Van 7 tot 10 jaar".
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs